Swisspearl

Voorbouwend op 40 jaar onderzoek en ervaring biedt Swisspearl duurzame vezelcement panelen met unieke looks door gebruik te maken van speciale textuur- en kleurtechnieken. 

Swisspearl façades

Duurzaam vezelcement

De Swisspearl vezelcement panelen zijn 100% milieuvriendelijk.  Ze zijn voornamelijk gemaakt van lokale minerale grondstoffen.  Swisspearl heeft kenmerkende processen voor een duurzame oppervlakteafwerking, verzegelde randen en een achterkant coating die optimaal gedrag, weinig onderhoud en langdurig kwalitietsbehoud verzekeren.

Minimaal onderhoud

De panelen zijn rotbestending, onbrandbaar, kunnen alle weertypes aan en daarom nagenoeg onderhoudsvrij. Regelmatig herschilderen of repareren is daardoor onnodig, dus geen omkijken naar!

Expertise waar u op kunt bouwen

Al meer dan 40 jaar bouwt Swisspearl voort op continue onderzoek om de vezelcement technologie, kleuring en applicatie van gehele gevelsystemen  te optimaliseren. Miljoenen panelen over de gehele wereld hebben de uitstekende en betrouwbare kwaliteit van de panelen  al bewezen. Zwitserse bouwautoriteiten getuigen van een levensverwachting van meer dan 40 jaar.

Unieke kleurintegratie

Swisspearl is de enige fabricant die het productieproces van het verwerken van kleuren in de vezelcement panelen beheerst in zo’n ruime kleurkeuze.

Swisspearl Zenor

Zenor is perfect toepasbaar op gevels die een nadruk hebben op betrouwbare functionaliteit met eenvoudige uitstraling. Hierbij behoort een kost-effectieve implementatie van productie tot montage. Zenor biedt all-round bescherming met eenvoudige elegantie.

Swisspearl Carat

Carat is een diep gekleurd paneel met een doorschijnende licht gepigmenteerde afwerking. De unieke natuurlijke uitstraling en tijdloze schoonheid van het monolithische materiaal maken het altijd de goede keuze voor een chique gevel.

Swisspearl Avera

Avera is een diep gekleurd paneel met een ongeëvenaarde natuurlijke textuur. De transparante coating creeërt een levendig uiterlijk met dynamische textuur en kleurtinten. 

Swisspearl Gravial

Gravial is een paneel van groot formaat met een 3D lijnenpatroon erin verwerkt. Door de verschillen in diepte kan de lichtinvalshoek een gaaf contrast met schaduwen creëren op de panelen. Perfect voor als u een statement wilt maken.

Swisspearl Vintago

Vintago is een diep gekleurd paneel met een geschuurd HR (high-resistance) oppervlak. Het schuurproces creërt een natuurlijke en rouwe look die het karakter van het vezelcement paneel benadrukt.

Swisspearl Nobilis

Nobilis  is een paneel van groot formaat met een doorschijnende licht gepigmenteerde afwerking. De geselecteerde kleurvarianten benadrukken de authenticiteit van het vezelcement.

Swisspearl Terra

Terra is een cementgrijs paneel met een semi-dekkende, gladde acryl coating. De kleuren zijn met zorg ontwikkeld om aardetonen te gelijken. Dit geeft uw gebouw gegarandeerd een mooie natuurlijke en warme uitstraling.

Swisspearl Planea

Planea is een cementgrijs paneel met een dekkende gekleurde coating op beeldzijde. De matte en gladde finish benadrukt de heldere kleuren. Naast de krachtige uitstraling die de acryl coating geeft, beschermt het tevens uw gebouw van allerlei weerstomstandigheden.