Over Garantiegevels

GarantieGevels B.V.

Missie

De missie van GarantieGevels is het leveren van een maatwerk gevel met garantie voor de bouw.

Visie

GarantieGevels wil een onmisbare partner zijn voor haar relaties. Om dit te realiseren biedt GarantieGevels nieuwe innovatieve producten en concepten, waarmee klanten kunnen inspelen op de toenemende vraag naar sneller en slimmer bouwen met garantie.

Doelgroep

De doelgroepen die GarantieGevels bedient zijn aannemers, bouwbedrijven, gevelbouwers, HSB / timmerfabrieken, systeembouwers, unit bouwers, enzovoort.

GarantieGevels verkoopt een totaalconcept voor gevels

De geleverde gevel moet aansluiten bij de wensen van opdrachtgever/architect en moet ook passend zijn voor aannemer / bouwer.
Momenteel wordt er geleverd vanuit de gedachte: U vraagt, wij leveren!

GarantieGevels gaat veel verder!!

Alvorens het leveren van producten, wordt er exact met aannemer/bouwer afgestemd wat de wensen zijn en welk resultaat er wordt beoogd.

De onderstaande vragen zullen hierbij centraal staan:

  • Wat is de gewenste uitstraling van de opdrachtgever/architect?
  • Wat zijn de technische eisen die worden gesteld aan de gevel?
  • Welke garantie wordt er gevraagd door de opdrachtgever?
  • Wat is het budget?

Door deze vragen kan GarantieGevels adviseren in het toe te passen gevelmateriaal, isolatiesysteem en montagesysteem met de gevraagde garantie.

Oprichting GarantieGevels B.V.

Wij, Duco Heeneman en Gert Roubos, hebben per 1-1-2017 GarantieGevels B.V. opgericht.

Afgelopen jaren zijn wij bij verschillende toeleveringsbedrijven werkzaam geweest en merkten dat er nog geen gespecialiseerde bedrijven bestonden voor Gevelproducten & Gevelsystemen, terwijl de vraag in de markt groot is. GarantieGevels is zo’n bedrijf en zal deze vraag beantwoorden!
Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om ons optimaal in te leven in de wensen van de klant, oplossingsgericht mee te denken en de theorie te vertalen naar de praktijk. Hierbij zetten we op een professionele en resultaatgerichte manier onze middelen en kennis in.

Uiteraard is er veel meer te vertellen over onze werkwijze en dit doen wij dan ook graag. U kunt ons telefonisch bereiken op: 015 – 763 3100 of mailen naar info@GarantieGevels.nl

Duco Heeneman

Duco Heeneman

DGA

duco@garantiegevels.nl
Mob.nr.: 06-27837867

Gert Roubos

Gert Roubos

DGA

gert@garantiegevels.nl
Mob.nr.:  06-53176017

Sandra de Bruijn

Sandra de Bruijn

Office manager