MAGOXX®Board

een damp-open en brandwerend plaatmateriaal met schimmelwerende eigenschappen.

MAGOXX®Board

is een damp-open en brandwerend plaatmateriaal met schimmelwerende eigenschappen, die perfect is als onderplaat voor steenstripverlijming, pleisterwerk en als stormstopper.

Wind- en waterkerende plaat

In een geventileerde gevel zal het dampscherm er als eerste voor zorgen dat het binnenspouwblad niet wordt aangetast door vocht, regen en wind. De stijve plaat voorkomt dat er luchtlekken ontstaan, geluidshinder, vochtophoping en mogelijk warmteverlies. De plaat garandeert de vereiste ventilatie achter de gevelbekleding en beschermt tegelijkertijd de achterliggende isolatie. De kans op schade wordt daarmee voorkomen.

Duurzame oplossing voor halfopen gevels

MAGOXX®Board maakt het mogelijk dat 10% van het geveloppervlak open is. Met zijn grijze kleur (UV-bestendig) is de plaat door de open voegen heen minder zichtbaar.

Brandveiligheid

MAGOXX®Board is getest als A1-plaat en kan worden gecombineerd met elke soort isolatiemateriaal.

Duurzaam

MAGOXX®Board is gecertificeerd als duurzaam plaatmateriaal met een MKI-getal van € 0,91 per m2. Er is een European Product Datasheet (EPD). Daarnaast staat MAGOXX vermeld in de database voor duurzame bouwmaterialen.

Assortiment

De MAGOXX®Stormstopper is verkrijgbaar in een grijze en witte variant. Indien juist toegepast bieden we bij deze platen 6 tot 12 maanden gegarandeerd wind- en waterkering zonder gevelbekleding.

 

Kijk Niet Verder. Bestel Nu Bij GarantieGevels