GG Folie

Een uitgebereide collectie bouwfolies op het gebied van afdichting, isolatie en waterkering voor daken en gevels.

GG folie  120

Is een drielaagse dak- en wandfolie, voorzien van een polypropeen top- en onderlaag, met daartussen een High Breathable Film. De folie beschikt met een W1 classificatie over uitstekende waterkerende eigenschappen, is damp-open en weegt ca. 115 gram per vierkante meter. MorgoVent 120 heeft een sd-waarde van 0,04 meter en staat garant voor uitstekende bescherming van daken en wanden.

Deze folie is ook in een Plus uitvoering leverbaar, voorzien van een dubbele kleefrand.

 

GG folie Fassade

Deze folies zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing achter gedeeltelijk open gevelconstructuren. De folies zijn waterkerend, maar damp-open en dus ademend. Bovendien beschikken ze over speciale UV stabilisatoren, waardoor ze uitermate goed bestand zijn tegen de schadelijke invloed van UV, een eigenschap die voor toepassing achter gedeeltelijk open gevelbekleding natuurlijk van essentieel belang is. MorgoFassade folies staan dan ook garant voor optimale bescherming van de achterliggende gevelconstructie. Morgo folie leveret als één van de weinigen in Europa fassadefolies met brandklasse B volgens Euroclass EN13501-1.

GG folie Fassade Economic

Dit is een UV-gestabiliseerde gevelfolie voor toepassing acher gedeeltelijk open gevels tot 20 mm en 20% per m². De folie weegt ca. 200 gram per m².

Is in Plus uitvoering leverbaar, voorzien van dubbele kleefrand.

 

 

GG folie FireStop A2

Dit is een revolutionair nieuwe gevelfolie. Door het gebruik van glasvezel in combinatie met een speciaal mengsel van diverse soorten Polyurethaan beschikt deze nieuwe folie over brandklasse A2. Het is een zeer sterke damp-open folie, waterkerend en bestendig tegen temperaturen tot +120°C.

 

GG folie FireStop A2

Kijk Niet Verder. Bestel Nu Bij GarantieGevels