GG Concept Steel

Staal

GG Concept Steel heeft een mooi assortiment metalen profielplaten voor dak en gevel, met een lange duurzaamheid. Dit materiaal is op een eenvoudige manier te monteren.

GG Concept Steel

 

GG Concept Steel levert hoogstaande stalen dak- en gevelproducten met een luxe uitstraling.

We proberen u een zo groot mogelijke ontwerpvrijheid te geven door onze designlijn naast de
mogelijkheden van ons standaard assortiment. Passtukken worden bij ieder project speciaal voor u op maat gemaakt.

Voor onze stalen dak- en gevelproducten maken wij gebruik van COLORCOAT PRISMA® en GREENCOAT® PURAL BT, beide merken zijn specifiek ontworpen om de meest extreme klimaten te weerstaan.

Het biedt bouwers en architecten nieuwe duurzame mogelijkheden voor creatieve en vernieuwende gebouwen.

 

Gevelpanelen

 

Een selectie van gevelpanelen voor een nette en duurzame uitstraling, die wij zo voor u klaar hebben staan. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden, voor specifieke wensen neem gerust contact met ons op.
GG Concept Steel Cascade houtnerf, gevelbekleding, staal, GarantieGevels

Cascade

Dit model kan zowel doorgaan als traditionele potdeksel, maar ook doorgaan als high-tech gevelproduct. De Cascade is zeer geschikt voor renovatie van bestaande gevelbekleding en nieuwbouw.

Rabat

Het Rabat is verfijnder van structuur dan de Cascade. Het heeft een steekmaat van 100 mm en een diepere profilering. Door de schaduwwerking vallen de bevestigingspunten nauwelijks op en is dit profiel uitermate geschikt voor de retailmarkt en woningbouw.

Vario

Dit model heeft luxe strakke uitstraling met een moderne belijning. Vario is zowel horizontaal als verticaal toe te passen en heeft een onzichtbare bevestiging.
GG Concept Steel Cascade houtnerf, gevelbekleding, staal, GarantieGevels

Dune

Het is een verfijnd half-cilinder profiel met een steekmaat van 100 mm. Met dit eigentijdse uiterlijk is het een zeer geschikt model voor iedereen die net even wat anders wilt.

Diamond

Wel bekend als de derde dimensie op het gebied van gevelbekleding, is nu als prismaprofiel beschikbaar. Diamond is door de strakke belijning een sieraad aan elk gebouw.

Silk-F

Uitermate geschikt voor nieuwbouw, restyling, gevelrenovatie of als toepassing op een geïsoleerd binnendoossysteem. Dit systeem biedt als voordeel dat het ritme van het gevelbeeld volledig kan afwijken van het achterliggende bouwstramien.
GG Concept Steel Cascade houtnerf, gevelbekleding, staal, GarantieGevels

Golfplaat 18/76-988

De 18 mm hoge profielplaat is betrekkelijk laag. Als toepassing op daken en gevel zorgt dit voor een strak en modern uiterlijk.

Golfplaat 40/167-1000

Dit model is 40 mm hoog. Door dit hoge profiel is deze plaat sterker en zit er meer staal in elke vierkante meter. Hierdoor is het zeer geschikt voor grote oppervlaktes daken en gevels.

Gevelplaat 40-186-5

Dit model heeft opstaande zijdes die rechter op staan dan bij andere profielen en is daarom de sterkste in haar soort. Er kunnen grote overspanningen worden gehaald met dit model.

Felssystemen

 

De Felssystemen zijn eenvoudig en snel te monteren als kouddakplaat of als metaal bouwsysteem in combinatie met een Carrierpaneel, SIPS paneel, prefab dakplaat/wandplaat of een samengesteld geïsoleerd warmdak- of gevelconstructie.

De passtukken voor deze systemen worden speciaal op maat gemaakt.

Voor het beste resultaat adviseren wij om het fels-systeem op een vlakke ondergrond te voorzien van een ca. 8 mm dikke structuurmat. De structuurmat is een akoestische anti-condensmat die het contactgeluid met ca. 14 dB reduceert en tegelijk voor een goede afvoer van eventueel condensvocht zorg draagt.

Klikfels is leverbaar in de matte kleuren van GREENCOAT® PURAL BT en de zijdeglans kleuren van COLORCOAT PRISMA®.

GG Concept Steel Cascade houtnerf, gevelbekleding, staal, GarantieGevels

Klikfels

Met Klikfels op uw dak of gevel krijgt u de uitstraling van zink, maar met de duurzaamheid van staal. Het is ontwikkeld als een duurzaam alternatief voor de bekende non-Ferro felsdaken van koper, zink of aluminium. De Klikfels delen worden onzichtbaar bevestigd in de dubbele overlap, die is voorzien van handige perforatie.

Fero

Uitermate geschikt voor nieuwbouw, restylen, gevelrenovatie of als toepassing op een geïssoleerde binnendoossyteem. Dit systeem biedt als voordeel dat het ritme van het gevelbeeld velledig kan afwijken van het achterliggende bouwstramien.

Designpanelen

 

Design stelt u in staat om zelf uw unieke gevelconcept te ontwerpen en door GG Concept Steel te laten fabriceren in een oplage van 1 tot oneindig. De ultra moderne plaatbewerkingsmachines stellen ons in staat om bijna alle ontwerpen te maken. Dit kunnen bijvoorbeeld Box-profielen zijn, maar ook Punt-profielen, Planken , Ribben en Louvres.
Hoofdkantoor Dutch Cabin Group
GG Concept Steel Cascade houtnerf, gevelbekleding, staal, GarantieGevels

Boxprofiel custom

Een voorbeeld van een boxprofiel met ribben van verschillende breedtes.

Boxprofiel custom

Een boxprofiel met verschillende hoogtes en breedtes van de ribben en schachten.

Puntprofiel

Een puntprofiel is ook in allerlei afmetingen te maken.
GG Concept Steel Cascade houtnerf, gevelbekleding, staal, GarantieGevels

Zaagtandprofiel

Een voorbeeld van een boxprofiel met ribben van verschillende breedtes.

Kanteelprofiel

Een boxprofiel met verschillende hoogtes en breedtes van de ribben en schachten.

Golfprofiel

Een puntprofiel is ook in allerlei afmetingen te maken.

Kleurstalen GreenCoat®

De Greencoat® Pural BT is een gladde, harde en krasvaste coating met een laagdikte van 50 μm. Pural is bovendien le¬verbaar in een groot aantal bijzondere en unieke matte kleuren! Deze coating onderscheidt zich van andere coatings met de toepassing van Zweeds koolzaadolie in plaats van minerale oliën en is vrij van chloriden en chromaten.

Kleurstalen ColorCoat Prisma®

Colorcoat Prisma®. Deze PU/PA-coating van 65 μm of 40 μm combineert kwaliteit, duurzaamheid en een lange levensduur. De uitzonderlijke esthetische eigenschappen zijn geschikt voor zowel gevel- als dakbedekking. Op de Colorcoat Prisma® krijgt u tot wel 40 jaar Confidex garantie op de hechting en kleurechtheid.