GarantieGevels neemt duurzaamheid vanaf de start serieus!

GarantieGevels is een nieuwe onderneming die zich, als specialistische leverancier voor de bouw, richt op gevelmaterialen op maat en met garantie! Onze doelgroep is de bouwonderneming.

Ons concept vindt haar kracht in het leveren van de beste materialen, kennis en zekerheid, hiermee de aannemer ondersteunen en het voorkomen van bouwfouten. Hiermee biedt GarantieGevels B.V. het beste voor de laagste integrale kostprijs.

Naast de reguliere grote merken die wij voeren, mogen houten gevels niet ontbreken in ons productenpakket. Een logisch gevolg van deze keuze is natuurlijk dat wij als onderneming gekozen hebben voor het uitsluitend leveren van duurzame houten gevelproducten wanneer wij hiervoor de keuze hebben.

Om bovenstaande reden hebben wij ervoor gekozen om reeds bij de start te investeren in het behalen van zowel het FSC® als het PEFC™ certificaat! Een investering die eveneens leidt tot lagere kosten, niet alleen voor u als opdrachtgever, maar bedenk eens wat de prijs is die ons milieu betaalt als wij er niet voor kiezen om duurzame houtproducten te leveren!?
Als u meer wilt weten over onze keuze voor duurzame producten dan informeren wij u graag.