DBP SIDING

   Circulair Biocomposiet

 

 DPD Siding wordt gemaakt van Compodeen WFC, een bio-based       composiet, bestaande uit 72% PEFC houtvezel en 28% polypropyleen. Het heeft een natuurlijke vergrijzing, is eenvoudig te verwerken en volledig circulair. Een zeer duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor andere materialen.

DBP Siding

 

DBP Siding wordt gemaakt van Compodeen WFC, een bio-based composiet bestaande uit 72% houtvezel en 28% polypropyleen. De houtvezel is afkomstig uit PEFC gecertificeerde reststromen. Dankzij de biovezel kent de Compodeen een natuurlijke vergrijzing net als hout zonder risico op degradatie. Compodeen is vrij van milieubelastende additieven, volledig circulair en daardoor een zeer verantwoorde keuze als duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor andere materialen

DBP Siding is in verschillende natuurtinten te verkrijgen Op projectbasis is het ook mogelijk te kiezen voor een dekkende RAL kleur of transparante kleurbeits.

De sidings kunnen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal worden aangebracht. Alle eind-, hoek- en dilatatie profielen worden in combinatie  met een aluminium klik-profiel aangeboden met een lengte van 3600 mm.