BOSTIK

Lijmen, kitten, afdichtingen en cementaire producten

Lijmsystemen voor de blinde bevestiging van (exterieur) gevelpanelen.

Bostik

Bostik is een wereldwijd actieve en toonaangevende onderneming op het gebied van lijmen, kitten, afdichtingen en cementaire producten. Al meer dan 125 jaar ontwikkelt Bostik slimme en innovatieve lijmoplossingen. Bostik biedt graag haar vaktechnische ondersteuning en expertise aan vanaf het eerste ontwerp van de architect, aannemer,projectontwikkelaar of andere voortschrijvende organisaties tot en met de uiteindelijke afwerking van bouw-, gevel-, wand- of vloerconstructies.

Via Stabu Bestekteksten biedt Bostik hiervoor van een groot aantal producten de bestekteksten aan zodat deze eenvoudig verwerkt kunnen worden in een bouwproject.

Systeemomschrijving:

Lijmsystemen voor de blinde bevestiging van (exterieur) gevelpanelen. Het systeem is opgebouwd uit de volgende elementen:

  • Elastische lijm.
  • Dubbelzijdig Foam Tape ter fixatie en als afstandhouder van de gevelpanelen.
  • Voorbehandelingsmiddel draagconstructie.
  • Voorbehandelingsmiddelen gevelpaneel.

Garantie

Naast de standaard productgarantie biedt Bostik meerdere garantievormen aan om eventuele risico’s in te dekken of oplossingen te bieden in geval van een probleem dat kan ontstaan door het product, verwerker of opdrachtgever.

 

    • Productgarantie

Bostik biedt standaard een productgarantie voor een periode van vijf jaar voor al haar gevelplaatlijmsysteemproducten, mits de producten in overeenstemming met de aanwijzingen op de verpakking en verwerkingsrichtlijnen zijn verwerkt.

    • Projectgarantie

Bostik biedt een projectgarantie aan voor een periode van 10 jaar die betrekking heeft op een overeengekomen project, mits de producten in overeenstemming zijn met de aanwijzingen op de verpakking en beschikbare documentatie, alsook een deugdelijke verwerking van deze producten conform de verwerkingsrichtinglijnen door een gecertificeerd applicatiebedrijf voor gevelplaatverlijming. Een projectgarantie wordt gratis verstrekt voor projecten vanaf 150m². Voor kleinere projecten wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht.

    • Een allriskverzekering

Bostik heeft het, samen met Eternit Equitone en de onafhankelijke partijen Afbouw Gevelsupport en Stichting Garantiefonds, mogelijk gemaakt om een verzekerde garantie oftewel een allriskgarantie bij gevelplaatverlijming af te sluiten.
Hierbij worden de verschillende partijen niet meer los van elkaar gezien, maar als 1 partij. Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen, dan is er maar 1 aanspreekpunt en kan er veel sneller een passende oplossing gevonden worden.
Tegen een éénmalige geringe premie kan deze verzekering worden afgesloten en bent u verzekerd van een groot aantal voordelen die deze allriskgarantieverzekering met zich meebrengt.

Kijk Niet Verder. Bestel Nu Bij GarantieGevels