BORGH FACAFIX

GEVELSCHROEVEN

Eenvoudige en snelle gevelmontage zonder energielekken!

voor een spanningsvrije bevestiging waarmee de gevel snel en nauwkeurig wordt uitgelijnd

Borgh Facafix Gevelschroeven

Borgh stelbare Facafix gevelschroeven zijn speciaal ontwikkeld om een volledig zelfdragende houten onderconstructie aan te brengen nadat het doorlopend isolatieschild is geplaatst.
In tegenstelling tot gangbare isolatiesystemen zorgt de Borgh Facafix gevelschroef voor een spanningsvrije bevestiging waarmee de gevel snel en nauwkeurig wordt uitgelijnd.
De zelfdragende houten onderconstructie komt niet in contact met de isolatie, waardoor een optimaal geventileerde gevel ontstaat met een minimaal thermisch verlies.
In een tweede fase worden er schuine schroeven geplaatst. De solitaire en schuin geplaatste schroeven vormen vakwerken waaraan de draagconstructie haar stabiliteit en sterkte ontleent.

Borgh Facafix Gevelschroeven
Borgh Facafix Gevelmontagesysteem
De Borgh Facafix methode geeft verlaging van materiaal- en arbeidskosten door efficiëncy en een beperking van koudebruggen

Toepassing van het Isofinish gevelmontagesysteem

Het bevestigen van de houten draagstructuur in twee stappen:

  • Aanbrengen van een basisbevestiging met horizontale (solitair) geplaatste schroeven waardoor de gevel snel kan worden uitgelijnd. Doordat de houten draagstructuur niet in contact staat met de isolatie of ondergrond, ontstaat een optimale gevelventilatie.
  • Bijplaatsen van schuine schroeven. De solitaire en schuin geplaatste schroeven vormen vakwerken waaraan de constructie haar eindstabiliteit en sterkte ontleent.
  1. Borgh Facafix gevelschroef schuin geplaatst
  2. Borgh Facafix gevelschroef horizontaal geplaatst
  3. Borghplug polyamide PA64
  4. Borgh Isolatiebevestiging

Kijk Niet Verder. Bestel Nu Bij GarantieGevels